Bine aţi venit!

 

În calitatea mea de Președinte al raionului, vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Criuleni.

Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu   activitatea Consiliului raional,  cu structura  și subdiviziunile subordonate acestuia, cu cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional, asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale.

La fel, veți afla despre mai multe evenimente desfășurate cu și pentru oamenii acestui raion – oameni mărinimoși, harnici, sinceri, iubitori de viață și de frumos, îndrăgostiți de locurile pitorești și de tradițiile strămoșești.

Sperăm ca informația plasată pe situl nostru să contribuie la consolidarea unor relații solide de colaborare dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite, precum și accesibilitatea lor.

Urez tuturor vizitatorilor vizualizare plăcută, succese și prosperitate!

Cu profund respect,

Veaceslav BURLAC,
președinte al raionului Criuleni


Noutăți
La data de 26 iunie 2017, în sala de ședințe a Spitalului raional Criuleni a avut loc o întrunire cu medicii genicologi și medici de familie.
Publicat la: 26.06.2017   
Accesări: 8
La data de 23 iunie 2017, Funcționarii publici au avut un prilej de sărbătoare- Ziua Funcționarului Public.
Publicat la: 24.06.2017   
Accesări: 533
La data de 21.06.2017, în cadrul controlului complet, a avut loc înştiinţarea membrilor Comisiei pentru situatii excepţionale raionale.
Publicat la: 22.06.2017   
Accesări: 482

Anunţuri

Recomandări

Utile