Bine aţi venit!

În calitatea mea de Președinte al raionului, vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Criuleni.

Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu   activitatea Consiliului raional,  cu structura  și subdiviziunile subordonate acestuia, cu cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional, asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale.

La fel, veți afla despre mai multe evenimente desfășurate cu și pentru oamenii acestui raion – oameni mărinimoși, harnici, sinceri, iubitori de viață și de frumos, îndrăgostiți de locurile pitorești și de tradițiile strămoșești.

Sperăm ca informația plasată pe situl nostru să contribuie la consolidarea unor relații solide de colaborare dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite, precum și accesibilitatea lor.

Urez tuturor vizitatorilor vizualizare plăcută, succese și prosperitate!

Cu profund respect,

Iurie ANDRIUȚA,
președinte al raionului Criuleni


Noutăți
Miercuri, 22 februarie a.c. în incinta Bibliotecii Publice Orășenești ”T. Isac”, Centrul de formare s-a desfășurat întrunirea de totalizare a replicării serviciilor moderne de bibliotecă din raionul Criuleni.
Publicat la: 23.02.2017   
Accesări: 50
În data de 18 februarie curent a acestui an se împlinesc 10 ani de cînd Universul ceresc s-a îmbogăţit cu un Om cu litera mare-Grigore Sîrbu.
Publicat la: 22.02.2017   
Accesări: 226
În toamna anului 2016 şi în primele luni ale anului curent în lume a fost înregistrat un număr enorm de focare ale Gripei aviare.
Publicat la: 22.02.2017   
Accesări: 21

Anunţuri
Publicat la: 21.02.2017   
Accesări: 29
Publicat la: 06.02.2017   
Accesări: 79

Recomandări

Utile