Bine aţi venit!

În calitatea mea de Președinte al raionului, vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Criuleni.

Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu   activitatea Consiliului raional,  cu structura  și subdiviziunile subordonate acestuia, cu cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional, asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale.

La fel, veți afla despre mai multe evenimente desfășurate cu și pentru oamenii acestui raion – oameni mărinimoși, harnici, sinceri, iubitori de viață și de frumos, îndrăgostiți de locurile pitorești și de tradițiile strămoșești.

Sperăm ca informația plasată pe situl nostru să contribuie la consolidarea unor relații solide de colaborare dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite, precum și accesibilitatea lor.

Urez tuturor vizitatorilor vizualizare plăcută, succese și prosperitate!

Cu profund respect,

Iurie ANDRIUȚA,
președinte al raionului Criuleni


Noutăți
La 8 august 2016 , în orașul Criuleni s-a deschis un nou teren de joacă pentru copii oferit în dar de către Fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". În cadrul proiectului vor fi deschise în jur de 40 de astfel de terenuri de joacă în țară, dotate cu echipamente de ultimă generație și foarte sigure pentru copii.
Publicat la: 09.08.2016   
Accesări: 216
La 5 august 2016, în incinta Consiliului raional Criuleni, a avut loc un seminar raional cu tema: „Mecanismele de subvenționare a sectorului agroindustrial pentru anul 2016, implementarea programelor Fondului investițional de dezvoltare agricolă și creditarea în agricultură”.
Publicat la: 08.08.2016   
Accesări: 118
Marți, 19 iulie curent, în cadrul Consiliului raional Criuleni a avut loc o întîlnire de lucru cu viceprim-ministru, ministrul economiei dl Octavian Calmîc. La întrunirea vizată au participat Președintele raionului dl Iurie Andriuța, conducerea Consiliului raional, conducerile autorităţilor publice de nivelul I din raion, serviciilor raionale desconcentrate şi descentralizate, agenții economici, reprezentați ai mass-mediei și cetăţenii din raion.
Publicat la: 21.07.2016   
Accesări: 224

Anunţuri
Centrul de Informaţii Universitare anunţă lansarea proiectului Incluziunea digitală rurală, ediţia 2016, organizat cu suportul financiar al Fundaţiei Orange Moldova şi susţinut de către Ministerul Educaţiei al RM.
Publicat la: 24.08.2016   
Accesări: 32
Selectarea beneficiarilor de granturi pentru dezvoltarea pepinierelor și producerea materialului săditor
Publicat la: 22.08.2016   
Accesări: 14

Recomandări

Utile