Sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere domnului

Onica Vitalie

Director, Școala sportivă din s. Măgdăcești

 


Bine aţi venit!

În calitate de Președinte al raionului, vă invit să faceți cunoștință cu pagina web a Consiliului raional Criuleni, care oferă posibilitatea familiarizării cu activitatea acestei autorităţi a administraţiei publice locale, structura și atribuțiile Consiliului și subdiviziunilor subordonate acestuia.

Pagina web a Consiliului raional este instrumentul informaţional care asigură transparența activității autorităților publice locale, oferă noutăţi social-economice, educaționale, culturale ș.a. din raionul Criuleni, detalii privind oportunităţile investiționale și evenimentele defășurate în raion.

În același timp, această pagină este o platformă de comunicare, care oferă posibilitatea de a adresa întrebări, a expune opinii şi propune soluții cu privire la activitatea Consiliului raional, structurilor subordonate și a fiecărei primării în parte.

Pe pagina noastră web aveți ocazia să aflați mai multe despre patrimoniul istoric, cultural și turistic al raionului, locurile deosebite care merită să fie vizitate.

Sperăm ca pagina noastră să fie utilă pentru Dumneavoastră, să prezinte interes în scopul unei colaborări fructuoase în vederea creșterii eficienței actului de guvernare și a nivelului de trai al populației.

Numai împreună vom reuși să facem din raionul Criuleni un exemplu de succes.

În speranţa că informaţiile plasate vor satisface aşteptările, vă doresc navigare plăcută!

Urez tuturor vizitatorilor succese şi prosperitate !
   
Cu respect,

Vitalie ROTARU
Preşedintele raionului Criuleni

 


Noutăți
Publicat la: 21.04.2015   
Accesări: 25
La 21 aprilie curent, în sala de ședințe a Consiliului raional, a avut loc o întîlnire cu Sergiu Gurduza, viceministru al Justiției. Citeşte mai mult...
Publicat la: 17.04.2015   
Accesări: 170
La 16 aprilie curent, în incinta Centrului de Cultură și Tineret „Gr. Sîrbu” din or. Criuleni, s-a desfășurat Maratonul Intelectual 2015. Citeşte mai mult...
Publicat la: 16.04.2015   
Accesări: 125
La 13 aprilie curent, în incinta gimnaziului „Ioan Racu” din s. Răculești, s-a desfășurat tradiționalul Festival al cîntecului și colindului pascal cu genericul „Hristos a înviat!”, ajuns la cea de-a XV-a ediție. Citeşte mai mult...
Mai multe din Noutăți


Anunţuri
Mai multe din Anunţuri

CRIULENI ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
CRIULENI VIDEO
Vezi galeria Video

© 2015 Consiliul raional CRIULENI - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 316433   Total ieri: 194   Total azi: 295