Bine aţi venit!

În calitatea mea de Președinte al raionului, vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Criuleni.

Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu   activitatea Consiliului raional,  cu structura  și subdiviziunile subordonate acestuia, cu cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional, asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale.

La fel, veți afla despre mai multe evenimente desfășurate cu și pentru oamenii acestui raion – oameni mărinimoși, harnici, sinceri, iubitori de viață și de frumos, îndrăgostiți de locurile pitorești și de tradițiile strămoșești.

Sperăm ca informația plasată pe situl nostru să contribuie la consolidarea unor relații solide de colaborare dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite, precum și accesibilitatea lor.

Urez tuturor vizitatorilor vizualizare plăcută, succese și prosperitate!

Cu profund respect,

Iurie ANDRIUȚA,
președinte al raionului Criuleni


Noutăți
La 23 martie 2017, Cooperativa Agricolă de Producţie „Spica N Agro” (conducător Monul Vera) din s. Oniţcani, a venit cu o donaţie de mere
Publicat la: 24.03.2017   
Accesări: 405
Consiliul raional Criuleni şi Preşedintele raionului, dl Iurie Andriuţa, adresează sincere felicitări colectivului redacţional al Ziarului Est-Curier cu prilejul aniversării a 20 ani de activitate.
Publicat la: 24.03.2017   
Accesări: 449
În perioada13-17 martie 2017, în baza invitației din 08.03.2017 parvenită de la dl Floriano Zambon, primarul regiunii de Conegliano, Italia, ca reprezentant al Consiliului rational Criuleni a fost delegat dl Vitalie Verebceanu
Publicat la: 24.03.2017   
Accesări: 6

Anunţuri

Recomandări

Utile