Bine aţi venit!

În calitatea mea de Președinte al raionului, vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Criuleni.

Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu   activitatea Consiliului raional,  cu structura  și subdiviziunile subordonate acestuia, cu cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional, asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale.

La fel, veți afla despre mai multe evenimente desfășurate cu și pentru oamenii acestui raion – oameni mărinimoși, harnici, sinceri, iubitori de viață și de frumos, îndrăgostiți de locurile pitorești și de tradițiile strămoșești.

Sperăm ca informația plasată pe situl nostru să contribuie la consolidarea unor relații solide de colaborare dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite, precum și accesibilitatea lor.

Urez tuturor vizitatorilor vizualizare plăcută, succese și prosperitate!

Cu profund respect,

Iurie ANDRIUȚA,
președinte al raionului Criuleni


Noutăți
Duminică, 23 octombrie, la Criuleni s-a desfășurat ce-a mai frumoasă sărbătoare a anului cu genericul ”Toamna de aur”.
Publicat la: 24.10.2016   
Accesări: 209
Duminica, 16 octombrie, locuitorii s. Jevreni îndrumați de Administrația Publică Locală în frunte cu primarul Vasilii Brînză au sărbătorit 580 ani de la prima atestare documentară a localității.
Publicat la: 17.10.2016   
Accesări: 115
La 12 octombrie curent, ora 10:00, în sala de şedinţe a Consiliului raional, s-a desfășurat şedinţa a IX-a extraordinară a Consiliului raional Criuleni de legislatura a XXV.
Publicat la: 12.10.2016   
Accesări: 235

Anunţuri
Publicat la: 29.09.2016   
Accesări: 73
ODIMM invită antreprenorii să participe la Concursul Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială” ediţia a VII-a
Publicat la: 28.09.2016   
Accesări: 67

Recomandări

Utile