Bine aţi venit!

În calitate de Președinte al raionului, vă invit să faceți cunoștință cu pagina web a Consiliului raional Criuleni, care oferă posibilitatea familiarizării cu activitatea acestei autorităţi a administraţiei publice locale, structura și atribuțiile Consiliului și subdiviziunilor subordonate acestuia.

Pagina web a Consiliului raional este instrumentul informaţional care asigură transparența activității autorităților publice locale, oferă noutăţi social-economice, educaționale, culturale ș.a. din raionul Criuleni, detalii privind oportunităţile investiționale și evenimentele defășurate în raion.

În același timp, această pagină este o platformă de comunicare, care oferă posibilitatea de a adresa întrebări, a expune opinii şi propune soluții cu privire la activitatea Consiliului raional, structurilor subordonate și a fiecărei primării în parte.

Pe pagina noastră web aveți ocazia să aflați mai multe despre patrimoniul istoric, cultural și turistic al raionului, locurile deosebite care merită să fie vizitate.

Sperăm ca pagina noastră să fie utilă pentru Dumneavoastră, să prezinte interes în scopul unei colaborări fructuoase în vederea creșterii eficienței actului de guvernare și a nivelului de trai al populației.

Numai împreună vom reuși să facem din raionul Criuleni un exemplu de succes.

În speranţa că informaţiile plasate vor satisface aşteptările, vă doresc navigare plăcută!

Urez tuturor vizitatorilor succese şi prosperitate !


   
Cu respect,

Vitalie ROTARU
Preşedintele raionului Criuleni


Noutăți
Publicat la: 19.01.2015   
Accesări: 213
La 16 ianuarie 2015, în raionul Criuleni s-a desfăşurat seminarul instructiv cu agenţii economici din sectorul agroindustrial, cu tematica „Particularităţile folosirii eficiente a produselor chimice noi”. Citeşte mai mult...
Publicat la: 13.01.2015   
Accesări: 326
Meniul instituțiilor de învățământ din raion, mai bogat în vitamine. Începând cu 12 ianuarie curent, toate Școlile și Grădinițele din raionul Criuleni vor primi peste 100 tone de mere. Cum vor fi repartizate acestea în fiecare instituție și despre alte subiecte la fel de importante s-a discutat astăzi, la ședința cu directorii instituțiilor de învățământ, convocată de președintele raionului, Vitalie Rotaru. Citeşte mai mult...
Publicat la: 06.01.2015   
Accesări: 362
Cadouri în ajun de Crăciun, pentru copiii nevoiași. Caravana lui Moș Crăciun organizată de către Direcția Asistență Socială și Protecția Familiei, din cadrul Consiliului raional Criuleni, a mers la peste 940 de copii din raion. Campania de caritate se desfășoară cu susținerea președintelui raionului, Vitalie Rotaru. Citeşte mai mult...
Mai multe din Noutăți


Anunţuri
Mai multe din Anunţuri

CRIULENI ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
CRIULENI VIDEO
Vezi galeria Video

© 2015 Consiliul raional CRIULENI - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by Andrei Madan
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 297054   Total ieri: 237   Total azi: 178