Bine aţi venit!

În calitatea mea de Președinte al raionului, vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Criuleni.

Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu   activitatea Consiliului raional,  cu structura  și subdiviziunile subordonate acestuia, cu cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional, asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale.

La fel, veți afla despre mai multe evenimente desfășurate cu și pentru oamenii acestui raion – oameni mărinimoși, harnici, sinceri, iubitori de viață și de frumos, îndrăgostiți de locurile pitorești și de tradițiile strămoșești.

Sperăm ca informația plasată pe situl nostru să contribuie la consolidarea unor relații solide de colaborare dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite, precum și accesibilitatea lor.

Urez tuturor vizitatorilor vizualizare plăcută, succese și prosperitate!

Cu profund respect,

Iurie ANDRIUȚA,
președinte al raionului Criuleni


Noutăți
Aerul curat este esențial pentru sănătatea noastră.Cea mai importantă sursă de monoxid de carbon din poluarea generală a atmosferei este produsă de gazele de eșapament ale autovehicolelor.
Publicat la: 26.09.2016   
Accesări: 164
La 20 septembrie 2016, în s. Cruglic a avut loc deschiderea grădiniței de copii „Făguraș”.
Publicat la: 21.09.2016   
Accesări: 93
La 20 septembrie curent, dl Valeriu MUNTEANU, Ministrul Mediului al Republicii Moldova, a efectuat o vizită de lucru în raionul Criuleni
Publicat la: 21.09.2016   
Accesări: 75

Anunţuri
ODIMM invită antreprenorii să participe la Concursul Naţional „IMM – Model de Responsabilitate Socială” ediţia a VII-a
Publicat la: 28.09.2016   
Accesări: 25
Consiliul electoral al circumscripţiei electorale Criuleni, nr.12, în ședința din 16 septembrie 2016 a constituit secțiile de votare de la nr.12/1 şi pînă la nr. 12/40 pentru alegerile prezidenţiale din 30 octombrie 2016 după cum urmează:
Publicat la: 21.09.2016   
Accesări: 75

Recomandări

Utile