Bine aţi venit!

 

În calitatea mea de Președinte al raionului, vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Criuleni.

Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu   activitatea Consiliului raional,  cu structura  și subdiviziunile subordonate acestuia, cu cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional, asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale.

La fel, veți afla despre mai multe evenimente desfășurate cu și pentru oamenii acestui raion – oameni mărinimoși, harnici, sinceri, iubitori de viață și de frumos, îndrăgostiți de locurile pitorești și de tradițiile strămoșești.

Sperăm ca informația plasată pe situl nostru să contribuie la consolidarea unor relații solide de colaborare dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite, precum și accesibilitatea lor.

Urez tuturor vizitatorilor vizualizare plăcută, succese și prosperitate!

Cu profund respect,

Pavel SPÎNU,
președinte al raionului Criuleni


Noutăți
La data de 26 februarie 2020, în incinta Consiliului raional Criuleni a avut loc o ședință de lucru cu primarii localităților.
Publicat la: 26.02.2020   
Accesări: 50
La data de 19 februarie 2020, conform agendei președintelui raionului, dl Pavel Spînu a fost într-o vizită de lucru în satul Mășcăuți.
Publicat la: 19.02.2020   
Accesări: 151
Astăzi, 19 februarie 2020, conducerea raionului a efectuat o vizită de lucru în s. Coșernița la compania de producere „Velfruct SRL”, administrator Caimacan Vitalie
Publicat la: 19.02.2020   
Accesări: 88

Anunţuri

Recomandări

Utile