Bine aţi venit!

În calitatea mea de Președinte al raionului, vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Criuleni.

Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu   activitatea Consiliului raional,  cu structura  și subdiviziunile subordonate acestuia, cu cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional, asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale.

La fel, veți afla despre mai multe evenimente desfășurate cu și pentru oamenii acestui raion – oameni mărinimoși, harnici, sinceri, iubitori de viață și de frumos, îndrăgostiți de locurile pitorești și de tradițiile strămoșești.

Sperăm ca informația plasată pe situl nostru să contribuie la consolidarea unor relații solide de colaborare dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite, precum și accesibilitatea lor.

Urez tuturor vizitatorilor vizualizare plăcută, succese și prosperitate!

Cu profund respect,

Iurie ANDRIUȚA,
președinte al raionului Criuleni


Noutăți
În data de 15 ianuarie 2017 la ora 10:00 conducerea raionului, primarul oraşului, subdiviziunile consiliului raional, profesori, elevi au depus flori la bustul lui M.Eminescu din or. Criuleni, cu ocazia împlinirii a 167 ani de la naştere.
Publicat la: 16.01.2017   
Accesări: 123
Publicat la: 09.01.2017   
Accesări: 62
În ajunul Crăciunului, corul bisericesc, în frunte cu preotul, paroh Vasile, de la Biserica Arhanghelul Mihail şi Gavriil din oraşul Criuleni au prezentat un program de colinde.
Publicat la: 09.01.2017   
Accesări: 123

Anunţuri
Publicat la: 23.01.2017   
Accesări: 6

Recomandări

Utile