Bine aţi venit!

 

În calitatea mea de Președinte al raionului, vă zic bine ați venit pe pagina web a  Consiliului raional Criuleni.

Acest site vă oferă posibilitatea să vă familiarizați cu   activitatea Consiliului raional,  cu structura  și subdiviziunile subordonate acestuia, cu cele mai importante evenimente din viața raionului.

Pagina web, fiind principalul instrument informațional, asigură transparența activităților publice locale, oferă noutăți social-economice, educaționale, culturale, detalii privind oportunitățile investiționale.

La fel, veți afla despre mai multe evenimente desfășurate cu și pentru oamenii acestui raion – oameni mărinimoși, harnici, sinceri, iubitori de viață și de frumos, îndrăgostiți de locurile pitorești și de tradițiile strămoșești.

Sperăm ca informația plasată pe situl nostru să contribuie la consolidarea unor relații solide de colaborare dintre autoritățile publice locale și cetățenii raionului pe care-l administrăm, iar schimbul rapid și eficient de informație să sporească calitatea serviciilor oferite, precum și accesibilitatea lor.

Urez tuturor vizitatorilor vizualizare plăcută, succese și prosperitate!

Cu profund respect,

Veaceslav BURLAC,
președinte al raionului Criuleni


Noutăți
Secţia administrativ-militară Criuleni în colaborare cu Consiliul raional Criuleni a organizat pe data de 20.05.2017 la Complexul sportiv „Izvoraş” din s. Ratuş Ziua recrutului.
Publicat la: 24.05.2017   
Accesări: 34
La data de 18 mai 2017, la Criuleni, în incinta IMSP Centrului de Sănătate Criuleni, va avea loc ceremonia de inaugurare a Proiectului “KUSANONE”, finanţat de Guvernul Japoniei.
Publicat la: 24.05.2017   
Accesări: 25
La data de 19.05.2017, conform Ordinului Direcţiei Educaţie s-a desfăşurat „Ziua Protecţiei Civile” în toate instituţiile de învăţămînt din raionul Criuleni.
Publicat la: 24.05.2017   
Accesări: 14

Anunţuri

Recomandări

Utile