Meniul paginii
Prima pagină  »  Inițierea elaborării proiectelor de acte normative
Inițierea elaborării proiectelor de acte normative
ANUNȚ cu privire la inițierea elaborării deciziei „ Cu privire la aprobarea Programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional din raionul Criuleni pentru anul 2021”
Publicat la: 12.02.2021   

ANUNȚ

cu privire la inițierea elaborării deciziei „ Cu privire la aprobarea Programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional  din raionul Criuleni pentru anul 2021

    Aparatul președintelui raionului Criulenii, Direcția Construcții, Gospodărie comunală și Arhitectură anunță inițierea elaborării proiectului de decizie privind  aprobarea Programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional  din raionul Criuleni pentru anul 2021.

 Având în vedere necesitatea anuală de efectuare a lucrărilor de reparație a drumurilor publice locale de interes raional, întreținerea acestora în perioada rece a anului, precum și mijloacele financiare alocate în acest sens de la Bugetul de Stat în valoare de 8.617.600 lei a fost elaborat proiectul de decizie cu privire la aprobarea Programului de reparație și întreținere a drumurilor publice locale de interes raional  din raionul Criuleni pentru anul 2021. Menționăm că, la elaborarea    Programului prezentat s-a ținut cont de starea tuturor 64km de drumuri de interes raional, fluxul de transport a acestora, precum și segmentele de drum care pot fi finalizate în acest an. În baza Programului aprobat va fi organizată și desfășurată procedura de achiziționare a lucrărilor conform legislației în vigoare.
 Necesitatea elaborării deciziei are drept scop implicarea APL I și a societății civile în elaborarea unui Program transparent, echilibrat și performant.
  Cetăţenii, asociaţiile constituite în corespundere cu legea şi alte părţi interesate au dreptul de a prezenta autorităţilor publice locale recomandări, în nume propriu sau în numele unor grupuri de locuitori ai colectivităţilor respective, privind proiectul de decizie, pe adresa: Consiliul raional Criuleni, strada 31 august 108, or. Criulenii.

Termenul de prezentare: 04 martie 2021.

Persoana responsabilă:

Lungu Ion, șef, Direcția Construcții, Gospodărie comunală și Arhitectură.

Telefon de contact: 0248 22266, e-mail: constructii.criuleni@gmail.com

 

 

 

Documente ataşate


Alte Inițierea elaborării proiectelor de acte normative

Ultimele noutăţi
Recomandări

Utile