Meniul paginii
Prima pagină  »  Inițierea elaborării proiectelor de acte normative
Inițierea elaborării proiectelor de acte normative
ANUNȚ cu privire la inițierea elaborării deciziei „ Cu privire la aprobarea Programului de reparații în instituțiile de învățământ primar și secundar general din raion pentru anul 2021”
Publicat la: 12.02.2021   

ANUNȚ

cu privire la inițierea elaborării deciziei „ Cu privire la aprobarea Programului de reparații în instituțiile de învățământ primar și secundar general din raion pentru anul 2021

 Aparatul președintelui raionului Criulenii, Direcția Construcții, Gospodărie comunală și Arhitectură anunță inițierea elaborării proiectului de decizie privind  aprobarea Programului de reparații în instituțiile de învățământ primar și secundar general din raion pentru anul 2021.
  Având în vedere necesitatea anuală de efectuare a lucrărilor de reparație în instituțiile de învățământ primar și secundar general din raion, precum și mijloacele financiare alocate în acest sens de la Bugetul de Stat în valoare de 5.294.000 lei a fost elaborat proiectul de decizie cu privire la aprobarea Programului de reparații în instituțiile de învățământ primar și secundar general din raion pentru anul 2021. Menționăm că, în Programul prezentat au fost incluse cele mai stringente necesități, iar la elaborarea acestuia s-a ținut cont de starea tuturor 32 de instituții de învățământ preuniversitare din raion. În baza deciziei aprobate vor fi organizate și desfășurate procedurile de achiziționare a lucrărilor conform legislației în vigoare de către managerii acestor instituții.
  Necesitatea elaborării deciziei are drept scop implicarea APL I și a societății civile în elaborarea unui Program transparent, echilibrat și performant.
  Cetăţenii, asociaţiile constituite în corespundere cu legea şi alte părţi interesate au dreptul de a prezenta autorităţilor publice locale recomandări, în nume propriu sau în numele unor grupuri de locuitori ai colectivităţilor respective, privind proiectul de decizie, pe adresa: Consiliul raional Criuleni, strada 31 august 108, or. Criulenii.

 

 

Termenul de prezentare: 04 martie 2021.

 

Persoana responsabilă:

Lungu Ion, șef, Direcția Construcții, Gospodărie comunală și Arhitectură.

Telefon de contact: 0248 22266, e-mail: constructii.criuleni@gmail.com

 

 

 

Documente ataşate


Alte Inițierea elaborării proiectelor de acte normative

Ultimele noutăţi
Recomandări

Utile