Meniul paginii
Prima pagină  »  Mesaje de felicitare
Mesaje de felicitare
Mesaj de felicitare al Președintelui raionului cu prilejul Zilei Salvatorului
Publicat la: 05.04.2021   

 Mult stimați colaboratori ai Secției Situații Excepționale! Onorați Salvatori!!

Tradițional, în primele zile ale acestei luni, la 5 aprilie în republică este sărbătorită Ziua Salvatorului. Salvatorii reprezintă acei profesioniști, mereu gata să lupte cu stihia apelor, să învingă nămeții, focul și să ofere speranță de viață în timpul calamităților naturale, catastrofelor și accidentelor.

        Profesia de salvator este demnă de respectul cetățenilor, de aceea nici o realizare a Dvs. nu poate fi trecută cu vederea. Cu siguranță nu există evenimente care pun în pericol viața omului, la care Dvs. să nu fiți chemați, ceea ce presupune pregătire, îndemânare, dar și vocație. Vă apreciem și Vă suntem recunoscători pentru curajul, devotamentul și sacrificiul, de care dați dovadă în misiunile de salvare.

Accentuez că munca Salvatorilor este una din cele mai onorabile meserii, aceasta implicând în sine salvarea vieților omenești și expunerea conștientă în fața riscurilor zi de zi.

Cu prilejul zilei profesionale, din numele Consiliului raional și al meu personal, Vă adresez sincere felicitări, însoțite de urări de sănătate, prosperare, perseverență, să aveți parte în continuare de reușite în activitatea profesională, mult noroc și nenumărate bucurii alături de familie și nu în ultimul rînd, Vă doresc ca numărul de ieșiri să se soldeze cu numărul de întoarceri.

Cu înaltă apreciere,

Pavel SPÎNU

Președintele raionului Criuleni
Alte Mesaje de felicitare

Publicat la: 13.08.2021   
Publicat la: 28.06.2021   
Publicat la: 01.06.2021   
Publicat la: 14.05.2021   
Publicat la: 04.05.2021   
Publicat la: 30.04.2021   
Publicat la: 22.04.2021   

1 - 20 din 61
Ultimele noutăţi
Recomandări

Utile