Meniul paginii
Prima pagină  »  Mesaje de felicitare
Mesaje de felicitare
MESAJUL DE FELICITARE AL PREȘEDINTELUI RAIONULUI CRIULENI DL PAVEL SPÎNU CU PRILEJUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ.
Publicat la: 31.12.2020   

În atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă se îndreaptă spre final un an  plin de evenimente și activități, iar ultimele ore ale acestui an își așteaptă rândul în clepsidra timpului. Urmează să trasăm linia roșie și să totalizăm toate reușitele demne de apreciere și deosebită recunoștință. Încheiem un an care ne-a adus provocări și schimbări decisive în plan social, educațional și economic puternic marcat de pandemia COVID-19.

Astăzi, mai mult ca oricând avem nevoie de o abordare vizionară și durabilă, ale cărei efecte pozitive să depășească criza și să aducă beneficii. În acest context, adresez sincere mulțumiri consilierilor raionali, primarilor localităților și partenerilor pentru colaborarea strânsă din acest an întru executarea obiectivelor trasate, angajaților din instituțiile publice pentru prestarea serviciilor de calitate, agricultorilor pentru obținerea roadelor îmbelșugate în pofida anului secetos, agenților economici pentru contribuția substanțială la dezvoltarea economică a raionului, asociațiilor obștești care se implică la organizarea și desfășurarea acțiunilor de caritate și voluntariat și nu în ultimul rând fiecărei familii, care asigură perpetuarea neamului și promovează valorile morale și spirituale.
  Vă doresc ca anul care vine să vă aducă speranța unui nou început, energia necesară pentru a realiza toate obiectivele stabilite, sănătate și liniște sufletească, belșug în gospodării și împlinirea celor mai nobile gânduri.
 Fie ca bucuria magiei sărbătorilor de iarnă să vă găsească alături de cei dragi, iar Noul An să ne aducă stabilitate, sănătate și armonie în suflet.

LA MULȚI ANI!!!

             

 
Alte Mesaje de felicitare

Publicat la: 04.05.2021   
Publicat la: 30.04.2021   
Publicat la: 22.04.2021   
Publicat la: 01.03.2021   
Publicat la: 16.02.2021   
Publicat la: 09.11.2020   
Publicat la: 26.10.2020   

1 - 20 din 46
Ultimele noutăţi
09.05.2021
9 MAI
Recomandări

Utile