Meniul paginii
Prima pagină  »  Anunţuri
Anunţuri
ODIMM lansează Concursul Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”, ediția a IX-a
Publicat la: 13.09.2018   

Întreprinderile Mici și Mijlocii (IMM) din Republica Moldova se pot înscrie, începând de astăzi, 2 august, 2018, la Concursul Naţional „IMM – Model sustenabil de Responsabilitate Socială”, ediția a IX-a, desfășurat de Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM). Gala premiilor va fi organizată în cadrul Conferinței Internaţionale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii- 2018.

 Concursul este dedicat antreprenorilor care pe parcursul anului 2017 s-au implicat activ în mod voluntar în activități de Responsabilitate Social – Corporativă (RSC). Participanții pot aplica pentru următoarele 4 nominalizări: activități RSC orientate către angajați, activități RSC orientate către societate/comunitate, activități RSC orientate către piață și activități RSC în domeniul protecției mediului ambiant.

  Concursul va fi evaluat de o comisie de experți, în baza formularelor de aplicare, care urmează să fie completate de către participanți. Setul de acte vor fi depuse de către solicitanți personal la sediul ODIMM (mun. Chișinău, str. Ștefan cel Mare și Sfânt nr 134, oficiu 311) sau în format electronic (scanate cu semnătură și ștampilă) la adresa office@odimm.md, până pe data de 30 septembrie 2018, cu mențiunea „Concurs RSC”.

 Ghidul aplicatului, Formularul de aplicare şi declarația privind lipsa restanțelor pot fi accesate de pe paginile web: www.odimm.mdwww.businessportal.mdwww.civic.md și pe pagina de facebook a ODIMM.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot contacta specialiștii ODIMM la adresa de e-mail office@odimm.md sau la numărul de telefon (022) 22-45-20.

 Responsabilitatea Socială Corporativă reprezintă un concept, care încurajează companiile să ia în considerare interesele societății prin asumarea responsabilității pentru impactul pe care-l au activitățile lor asupra comunității, clienților, angajaților, acționarilor și asupra mediului ambiant. Acest angajament trece dincolo de obligațiile statutare de a respecta legislația și se manifestă în acțiuni voluntare de îmbunătățire a calității vieții pentru angajați și familiile acestora, a comunității și a întregii societăți.

 Documentele necesare pentru aplicare la concurs:

Formularul de aplicare rom

Formularul de aplicare rus

Lipsa restanțelor rus

Declarația privind lipsa restanțelor 

Ghidul aplicantului

 

 

Cu respect,

 Oxana CONSTANTINOVA

Coordonator

Direcția Analiză, Inovare și Instruire

 Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului

Întrepreinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM)

 dresa: bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 134, of. 331

Republica Moldova, Chișinău, MD - 2012

Tel.: +373 22 22 53 84

Fax: +373 22 29 57 97

Mob.: +373 69 50 31 06

e-mail: oxana.constantinova@odimm.md

www.odimm.md

ODIMM-EN-21

 
Documente ataşate
docx, 137 KB
doc, 31 KB
docx, 376 KB

Accesări: 1070


Alte Anunţuri


1 - 20 din 397
Ultimele noutăţi
Recomandări

Utile