Meniul paginii
Prima pagină  »  Anunţuri
Anunţuri
UCIP-IFAD anunță o nouă rundă de instruiri pre-finanțare pentru tineri
Publicat la: 27.10.2016   

UCIP-IFAD anunță o nouă rundă de instruiri pre-finanțare pentru tineri

Tinerii din localitățile rurale sunt invitați să participe la instruiri antreprenoriale gratuite, finanțate și organizate de către Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD, în cadrul programului Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (IFAD VI), prin intermediul Centrul de Educație și Dezvoltare Rurală. Suportul este oferit tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani (pentru bărbați) și 18 - 40 de ani (pentru femei), care doresc să lanseze sau să extindă o afacere, dar totodată simt nevoia de a-și dezvolta capacitățile antreprenoriale, spiritul și aptitudinile de întreprinzător, și doresc să obțină finanțare în cadrul Programului IFAD VI.

 Instruirile se vor axa pe dezvoltarea abilităților și capacităților antreprenoriale ale tinerilor, de gestionare a unei afaceri, de aprofundare a cunoștințelor și elaborarea de sine stătător a unui plan de afaceri. De altfel, tinerii vor acumula cunoștințele necesare pentru completarea unei cereri de creditare şi vor dezvolta abilitățile de negociere a unui credit la instituțiile financiare. Cursurile vor avea loc în următoarele perioade:

Octombrie, 24-28

Noiembrie, 07-11 și 14-18

Decembrie, 04-09

Invităm toți tinerii din localitățile rurale interesați de cursurile de instruire oferite în cadrul programului IFAD VI să completeze și să expedieze Formularul de aplicare, prin poşta electronica: office@ifad.md sau prin fax la numărul 022 87 16 59.


Accesări: 866


Alte Anunţuri


1 - 20 din 397
Ultimele noutăţi
Recomandări

Utile