Meniul paginii
Prima pagină  »  Anunţuri
Anunţuri
Programul Națiunilor Unite pentru Moldova anunță concurs de proiecte.
Publicat la: 21.09.2016   

Procesul de selectare se va baza pe principii de merit, transparență, egalitate și utilizare rațională a fondurilor. Proiectele vor fi transmise exclusiv online, prin intermediul platformei dedicate https://www.imipasa.md/ro/inainteaza-proiect-social/. Proiectele inovative vor fi selectate conform unor criterii clare de eligibilitate și selectare, fiind evaluate de un Consiliu de evaluatori independent. Cererile care vor întruni criteriile de eligibilitate și vor satisface criteriile de selectare în cea mai mare măsură vor fi propuse pentru finanțare. Cererile care vor acumula cel mai înalt punctaj și vor întruni cerințele, vor beneficia de semnarea Acordului de recompensă financiară.

Utilizatorii vor depune cererile ca răspuns la apelul publicat de către Echipa de Management PII pe site-ul web dedicat (www.imipasa.md), prin intermediul platformei online. Procesul de depunere a cererilor va consta din două etape consecutive: Etapa 1: Evaluarea Propunerilor de proiect de către utilizatorii platformei până la 25 Octombrie 2016, și Etapa 2: Evaluarea primelor zece cele mai votate proiecte de către Consiliul de evaluatori până la 7 Noiembrie 2016.

La elaborarea și depunerea Cererilor, se va ține cont de următoarele reguli:

A. Vor fi luate în considerație doar Cererile depuse prin intermediul platformei online;

B. Vor fi respectate cu strictețe termenele limită pentru ambele etape de depunere a cererii.

C. În procesul de evaluare vor fi acceptate doar Cererile completate pe deplin.

Obiectivele de bază ale Provocării inovaționale Îmipasă (PII) sunt:

A. de a stimula angajamentul civic privind raportarea neregulilor din societate și a cazurilor de economie tenebră pe portalul de raportare civică www.imipasa.md, creând legăturile indispensabile între sectorul public și societatea civilă prin finanțarea proiectelor comunitare sociale;

B. de a susține abordarea inovativă în ceea ce privește soluțiile la problemele comunitare prin finanțarea proiectelor propuse de cetățeni, ce vizează infrastructura socială.

Proiectele preferențiale propuse pentru PII vor fi proiecte comunitare axate pe soluționarea problemelor de infrastructură socială (ex: renovarea grădinițelor/școlilor/orfelinatelor, îmbunătățirea infrastructurii parcurilor publice, infrastructurii stradale, furnizarea de echipamente pentru școli/grădinițe/orfelinate, etc.).

Recompensele financiare acordate vor fi de maxim 2.500 USD.Co-finanțarea proiectului (ex: de către autoritățile publice locale, companii private, grupuri comunitare, etc.) va constitui un avantaj.

Proiectul și bugetul proiectului vor fi concepute astfel încât să fie realizate în decurs de 4 luni.

Pentru detalii accesați: http://www.undp.md/tenders//tnddetails2/1340/


Accesări: 1729


Alte Anunţuri


1 - 20 din 397
Ultimele noutăţi
Recomandări

Utile