Meniul paginii
Prima pagină  »  Noutăți
Noutăți
Ziua Poliției sărbătorită la Criuleni
Publicat la: 18.12.2013   

La 18 decembrie curent, la Criuleni a fost sărbătorită Ziua Poliției. Şi în acest an, poliţiştii au respectat tradiţia şi au mers la Memorialul eroilor căzuți pentru integritatea țării, unde a avut loc depunerea de flori. De asemenea, cu acest prilej, în sala de festivități a Centrului de Cultură și Tineret „G. Sîrbu” din or. Criuleni a avut loc festivitatea solemnă, consacrată „Aniversării a XXIII de la formarea Poliției Naționale a Republicii Moldova”.

În calitate de oaspeți de onoare, la eveniment au participat dl Vitalie ROTARU, Președintele raionului Criuleni, dl Sergiu PALIHOVICI, șeful Oficiului Teritorial Chişinău al Cancelariei de Stat, dl Alexei ARMAȘ, șeful Inspectoratului de Poliție Criuleni, colonel de poliție, dl Cezar FRUMOSU, reprezentantul Guvernului în rl. Criuleni, dl Alexandru COMAN, directorul Agenției Medicamentului, dl Anatolie MELNIC, Procurorul raionului Criuleni și alții.

Președintele raionului, dl Vitalie ROTARU, a felicitat pe cei care apără drepturile și libertățile fundamentale ale cetățeanului, asigură liniștea și ordinea publică, a exprimat profunda recunoștință pentru eforturile depuse și succesele obținute pe parcursul anului, a dorit tuturor realizări profesionale și succese în viitor. Dl Președinte al raionului a oferit polițiștilor un set de calculatoare performante. Un grup de polițiști au fost menționați cu diplome ale Consiliului raional și Președintelui raionului pentru rezultate foarte bune în activitate. De asemenea, dl Vitalie ROTARU a adus mulțumiri veteranilor poliției pentru munca care au desfășurat-o în interesul societății.

Șeful Inspectoratului de Poliție Criuleni, dl Alexei ARMAȘ, a adresat sincere felicitări colegilor de serviciu care au demonstrat că sunt conștienți de obligațiunile și responsabilitățile pe care le îndeplinesc, care permanent sunt implicați în evenimente și acțiuni importante, își asumă riscuri atunci cînd trebuie să-i ajute pe cei în pericol.

În cadrul festivității, cu cuvînt ce felicitare și mulțumire pentru polițiștii din raion, a venit dl Semion ONOFREI, primarul s. Zăicana, care le-a urat tuturor succese în munca dificilă care o au. Cu ocazia acestei sărbători, dar și pentru meritele deosebite în activitatea de zi cu zi, dl Semion ONOFREI i-a oferit Șefului de post din localitate, dlui Tudorel ȘTIRBU, un premiu bănesc în valoare de 1000 lei.

Cu mesaj de felicitare pentru polițiștii din rl. Criuleni au venit și dnii Sergiu PALIHOVICI și Anatolie MELNIC, dorindu-le frumoase realizări, succese şi pace în nobila activitate ce o desfăşoară întru binele poporului şi prosperarea ţării.

Pentru toți cei prezenți în sală au evoluat colectivele Centrului de Cultură și Tineret ,,G. Sîrbu”, care au venit cu un mesaj muzical de felicitare.

 

Aparatul Președintelui raionului


Ultima redactare: 21.12.2013   
Accesări: 7261


Alte Noutăți

Publicat la: 09.05.2021   
Accesări: 59
Publicat la: 06.05.2021   
Accesări: 65
Publicat la: 06.05.2021   
Accesări: 34
Publicat la: 05.05.2021   
Accesări: 64
Publicat la: 04.05.2021   
Accesări: 52
Publicat la: 26.04.2021   
Accesări: 71
Publicat la: 23.04.2021   
Accesări: 56

1 - 20 din 1232
Ultimele noutăţi
09.05.2021
9 MAI
Recomandări

Utile