Meniul paginii
Prima pagină  »  Noutăți
Noutăți
Stimați profesori, dragi elevi și părinți!
Publicat la: 01.09.2021   

De-a lungul anilor, la început de septembrie, odată cu debutul frumoasei toamne, clopoțelul vestește începutul unui nou an școlar. Un 1 septembrie mai diferit de ceilalți ani, dar cu aceleași emoții care accentuează dorința de a reveni la școală, de a reveni în sălile de clasă, alături de colegi și profesori.
Pandemia și-a pus amprenta în toate domeniile, dar mai cu seamă a fost resimțită în domeniul educațional. Lecțiile la distanță, noile instrumente de lucru cu mijloace tehnologice sunt doar un segment, un capitol în procesul de predare-învățare, proces din care nu se exclude străduința, curiozitatea și marea dorință de a studia, de a atinge noi orizonturi în formarea voastră ca cetățeni activi, inteligenți și educați în contextul valorilor general-umane.
Cu prilejul începutului unui nou an școlar, Vă urez sănătate, buna dispoziție și revederi agreabile. Să vă mențineți optimismul, elanul tineresc și efervescența creatoare pe tot parcursul anului de învățământ, pe care vi-l doresc cât mai rodnic și cu cât mai multe împliniri și realizări.
Micuții care trec pragul școlii pentru prima oară, să aibă profesori minunați, să-și facă prieteni adevărați, să obțină succese în procesul de studiu și să profite din plin de perioada cea mai frumoasă a vieții-anii de școală.
Absolvenților acestui an de studii le doresc spor și succese în toate, să fiți sârguincioși, să acumulați bagajul de cunoștințe necesar, ca să absolviți școala cu rezultate pe măsura așteptărilor.
Stimați pedagogi! Dumneavoastră sunteți cei, ce asigurați legătura dintre prezent și viitor și cultivați neostenit în sufletele copiilor cele mai frumoase trăsături umane precum Inteligența, Înțelepciunea, Dreptatea, Bunăstarea și Toleranța!
Vă mulțumim că rămâneți în continuare altare ale sacrificiului spiritual și modele de competență profesională prin care creșteți viitorul țării. Să aveți parte de multă sănătate și copii dornici de carte.
Dragi părinți! Știm că vă doriți să se împlinească așteptările legate de copiii dumneavoastră. Acest lucru este posibil printr-o permanentă colaborare cu învățătorii și profesorii. Vă urăm ca anul 2021-2022 să fie un an școlar cu multe bucurii și cât mai multe activități la care să participați împreună cu personalul didactic și copiii dumneavoastră.
Indiferent de condiții și încercări imprevizibile, cert rămâne faptul că, școala trebuie să progreseze și să-și realizeze misiunea nobilă și extrem de responsabilă ce-i revine dintotdeauna.
Vă urez tuturor sănătate, perseverență în atingerea obiectivelor și pentru a face față destoinic provocărilor anului școlar care începe.
Să fie într-un ceas bun și să aveți parte de un an nou școlar plin de performanțe și realizări mărețe!
Cu respect,
Președintele raionului Criuleni Pavel SPÎNU

 


Ultima redactare: 01.09.2021   
Accesări: 140


Alte Noutăți

Publicat la: 25.10.2021   
Accesări: 53
Publicat la: 22.10.2021   
Accesări: 70
Publicat la: 13.10.2021   
Accesări: 42
Publicat la: 08.10.2021   
Accesări: 68
Publicat la: 08.10.2021   
Accesări: 84
Publicat la: 07.10.2021   
Accesări: 45
Publicat la: 05.10.2021   
Accesări: 60

1 - 20 din 1364
Ultimele noutăţi
Recomandări

Utile