Meniul paginii
Prima pagină  »  Noutăți
Noutăți
Din dar, dar se face.
Publicat la: 24.12.2020   

La inițiativa și rugămintea președintelui raionului Criuleni dl. Pavel SPÎNU, agenții economici din raion , au venit cu daruri (produse alimentare) pentru familiile numeroase și social vulnerabile. A devenit o tradiție ca în prag de sărbătorile de iarnă, agenții economici cu inimă mare din raion prin intermediul Consiliului raionului Criuleni vin cu un suport pentru cei mai triști dintre noi.
 Vreau să aduc sincere mulțămiri pentru efortul vostru într-un an atât de anevoios în susținerea celor care nu-și pot permite elementarul de produse. Cu siguranță Dumnezeu vă va răsplăti pe cei cu inima mare și în deosebi pe d-na Guzun Vera- GȚ „Moara lui Ion Guzun” din s. Măgdăcești, ce a donat 1t de făină de o calitate superbă, pe dl Grosu Radu directorul„ Europlant” SRL ce a donat 1t de cartofi cu un gust delicios, Caimacan Vitalie- administrator „Velfruct” SRL  din s. Coșernița, ce a donat 1t de mere, dl. Marfescu Tudor-regele dulciurilor ce sunt produse în comuna Pașcani pentru cadouri de Anul Nou, dl Oleg Cîrlig pentru o donație de ceapă uscată cu un gust extraordinar în jur de o tonă, dl Petru Balan pentru donația de mere, dl Cazacu Maxim director „Porco-Bello” SRL, cea mai performantă întreprindere de creștere a suinelor din țară, pentru donație de ficat de o calitate superioară și altor care în aceste clipe de sărbătoarea Nașterea Domnului sunt alături de noi cu fapte și cu gânduri bune în prosperarea țării, raionului , comunității noastre.
Vă urez în anul care vine sănătate , prosperare, belșug, înțelepciune, agricultorilor- ploi curate și hambare pline. Mărinimia dumneavoastră să fie răsplătită înzecit de Dumnezeu.
 

Cu deosebit respect,
Președintele raionului Criuleni
Pavel SPÎNU

 


Ultima redactare: 24.12.2020   
Accesări: 173


Alte Noutăți

Publicat la: 06.05.2021   
Accesări: 7
Publicat la: 05.05.2021   
Accesări: 40
Publicat la: 26.04.2021   
Accesări: 44
Publicat la: 26.04.2021   
Accesări: 64

1 - 20 din 1227
Ultimele noutăţi
Recomandări

Utile