Meniul paginii
Prima pagină  »  Noutăți
Noutăți
Expoziţia Naţională “Fabricat în Moldova” ediţia a XV
Publicat la: 03.02.2016   

În perioada 3 februarie - 7 februarie 2016, la Centrul Internațional de Expoziții ”Moldexpo” se desfășoară cea dea XV-a ediție a expoziției naționale „Fabricat în Moldova", organizată de Camera de Comerț și Industrie, cu scopul de a susține producătorii autohtoni, întreprinderile mici și mijlocii, atragerea investițiilor și crearea unui climat economic favorabil.

Concursul s-a desfășurat cu sloganul "Competitivitate, Performanță și Calitate", iar pe lângă expoziții, a inclus un amplu program de afaceri, concursurile "Marca comercială a anului", "Premiul pentru realizări în domeniul calității"și "Gala businessului moldovenesc"

În cadrul expoziției au fost organizate multiple evenimente informative, organizate în parteneriat cu multiple instituții publice, ce vor pune în discuție subiecte, precum „Instrumente de Promovare a Exportului", „Credite accesibile cu fondul de garantare a creditelor", „Mijloace de măsurare fabricate în Republica Moldova destinate pieţei UE - principii şi şanse", „Oportunităţi de dezvoltare şi promovare a afacerilor inovaţionale". La invitația Camerei de Comerț și industrie a RM, la expoziție a participat Camera de Comerț și Industrie din  România  care a oferit posibilitatea de a se familiariza cu ofertele comerciale și produsele companiilor din această țară.

 

La expoziție au participat cu standuri individuale peste 250 agenți economici, inclusiv14 Consilii raionale, printre care și Consiliul raional Criuleni. La eveniment au fost prezenţi dl Pavel FILIP, prim-ministrul Republicii Moldova dl Valeriu LAZĂR, președintele Camerei de Comerț și Industrie, şi dl Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industriei a României. La expoziție, au fost prezenţi: dl Iurie ANDRIUŢA, preşedintele raionului, dl Dionis URÎTU şi dl Oleg OGOR, vicepreşedinţi ai raionului  şi dl Andrei BOLBOCEAN, consilierul raional. Atmosfera a fost incinsă de  ansamblul de muzică şi dans “Lozioara”, formaţiile folclorice “Şezătoarea”  şi “Sălcioara”.

Consiliul raional Criuleni a participat la expoziție cu un stand bogat care a fost organizat de Direcția Agricultură, Politici Economice și Relații Funciare şi Cadastru. În pavilionul expozițional al raionului și-au expus produsele 16 agenți economici și 2 meșteri populari: SRL „Samiralagro” (fructe), SRL „Carne DK” (mezeluri), SA „Prestări servicii” (confecții), Institutul de Fitotehnie „Porumbeni” (semințe), ÎI „Moara Ion Guzun” (morărit), ÎI „Simion Urîtu” (semințe), SRL „Acadivi” (patiserie), ÎI “Petru Balan” (panificaţie), SRL “BaredCom” (fructe uscate), SRL “Agromaxer” (răsad de legume în teren protejat), SRL “Eget Grup” (bomboane), SRL “SUTURA” (confecţii), SRL “Spica-N-Agro”(mere), SRL “Iliada Plus” (conserve), SRL “Albinuţa Fermecată” (apicultură), SRL “Spin-Agro” (panificaţie)și meșterii populari Victor Pelin și Natalia Cangea.

În cadrul expoziţiei agenţii economici cît şi ansablurile de muzică şi dans s-au prezentat la un nivel foarte înalt ceea ce a satisfăcut vizitatorii expoziţiei.

 

Aparatul Preşedintelui raionului


Ultima redactare: 03.02.2016   
Accesări: 3362


Alte Noutăți

Publicat la: 09.05.2021   
Accesări: 59
Publicat la: 06.05.2021   
Accesări: 65
Publicat la: 06.05.2021   
Accesări: 34
Publicat la: 05.05.2021   
Accesări: 64
Publicat la: 04.05.2021   
Accesări: 52
Publicat la: 26.04.2021   
Accesări: 71
Publicat la: 23.04.2021   
Accesări: 56

1 - 20 din 1232
Ultimele noutăţi
09.05.2021
9 MAI
Recomandări

Utile