Meniul paginii
Prima pagină  »  Mesaje de felicitare
Mesaje de felicitare
Stimate doamne.
Publicat la: 07.03.2022   

O nouă primăvară… O nouă speranță la viață… Chiar de la-nceput acest anotimp ne aduce în dar Ziua de 8 martie, o zi specială pentru noi toți și în deosebi pentru toate doamnele și domnișoarele.
 La mulţi ani dragele noastre soţii, mame, bunici, surori, fiice, prietene, colege... Vă transmitem astăzi un gând senin cu urări de bine și multă sănătate. Această zi  ne oferă prilejul potrivit pentru a vă spune, încă odată, cât de mult însemnaţi pentru noi, bărbaţii şi pentru întreaga societate.
O primăvară caldă să fie mereu în sufletele voastre. Fie ca în fiecare an firavul mărţişor să vă vestească pacea şi liniştea primăverii, să vă insufle în inimile voastre încrederea în viitor şi noi puteri pentru a menţine dragostea în familiile Dumneavoastră.
Plecăciuni dragele noastre  pentru tot ce aţi făcut şi faceţi întru binele nostru ... Pentru viaţa care o dăruiţi, pentru grija şi nopţile nedormite, pentru străduinţă, dragoste,  răbdare şi pentru realizările pe care le înscrieţi zi de zi.  Fără voi viaţa ar fi imposibilă, fără voi viaţa ar fi fără de culori, fără voi viaţa nu ar avea sens... Vă mulţumim pentru tot şi să dea Dumnezeu să vă vedem mereu zâmbitoare, liniştite, iubitoare şi sănătoase... Vă iubim, vă stimăm şi vă apreciem...

 

Femeia rămâine o taină
Ce trebuie veşnic descoperită.
Şi îmbrăcată în faimă,
Femeia trebuie iubită.

 

 
Alte Mesaje de felicitare

Publicat la: 19.10.2021   
Publicat la: 15.10.2021   
Publicat la: 13.08.2021   

1 - 20 din 74
Ultimele noutăţi
30.06.2022
Vizită de lucru
Recomandări

Utile