Meniul paginii
Prima pagină  »  Mesaje de felicitare
Mesaje de felicitare
1 iunie Ziua Copiilor
Publicat la: 01.06.2021   

 

În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internațională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om-copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a-i aprecia și a-i iubi, și de a promova bunăstarea lor în toată lumea. Ziua Internațională a Copilului – 1 iunie, a intrat în istorie, având începuturile în anul 1925, an în care s-a ținut Conferința Mondială pentru bunăstarea copiilor.
Aproximativ 30 de state, printre care Republica Moldova și România au preluat exemplul SUA și China de a celebra 1 iunie ca Ziua Copilului, în alte țări astfel de zi se sărbătorește la 20 noiembrie. Indiferent în ce zi se sărbătorește, Ziua Copilului, ne amintește de momentele tandre și plăcute ale copilăriei noastre. Dar este și ziua în care încercăm încă o dată să conștientizăm că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar și că  toți copii au nevoie de sprijinul și de atenția noastră dezi cu zi.
 Din partea Consiliului raional și a mea personală adresez un sincer La Mulți Ani tuturor copiilor și de asemenea tuturor părinților! Să vă bucurați de copii voștri sănătoși, norocoși! Să le acordați toată atenția și dragoste Dumneavoastră! Fie ca ei să aibă parte de jucării frumoase, dulciuri gustoase, de toată dragostea din lume, de un cer însorit, alături să aibă părintele iubit, de un râu curat, de un viitor asigurat!
Dragi copii, păstrați întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină, și  viața voastră va fi mult mai frumoasă.

 
Alte Mesaje de felicitare

Publicat la: 22.04.2022   
Publicat la: 07.03.2022   
Publicat la: 13.08.2021   
Publicat la: 28.06.2021   

1 - 20 din 73
Ultimele noutăţi
Recomandări

Utile