Meniul paginii
Prima pagină  »  Mesaje de felicitare
Mesaje de felicitare
Dragi cetățeni ai raionului Criuleni!
Publicat la: 14.05.2021   

În fiecare an, la 15 mai celebrăm Ziua Internațională a Familiei, proclamată de Adunarea generală a Organizației Națiunilor Unite la 20 septembrie 1993. Această zi ne îndreaptă atenția către celula de bază a societății-familia, fiind un bun prilej de a celebra conexiunea dintre toți membrii care o creează.
Familia, dragostea și devotamentul față de cei apropiați sunt principalele valori al vieții. Ele au un sens deosebit în destinul nostru, fiind cele care contribuie în plină măsură la descoperirea bucuriei și fericirii, totodată este anume acel element care îl ajută pe om să depășească orice dificultate.
Familia este cea mai mare sursă de fericire, nici o dragoste nu este atât de profundă, nici o bucurie nu este atât de deplină ca aceea care poate exista în sânul familiei. Anume, în familie începe viața omului și tot aici începe formarea acestuia ca și personalitate. De aceea, bunăstarea familiei și atitudinea grijulie a statului față de aceasta exprimă în mare măsură, gradul de dezvoltare a societății.
Cu acest prilej minunat, în numele Consiliului raional Criuleni și al meu personal, Vă adresez sincere felicitări și urări de bine. Fie ca în spatele unei familii unde persistă afecțiunea, înțelegerea, încrederea, respectul și iubirea reciprocă să se regăsească fericirea copiilor și nepoților pe care-i creșteți și educați. Vă doresc să aveți parte de sănătate, pace în suflet, bunăstare și să realizați cât mai multe lucruri bune și frumoase pentru binele celor apropiați.

Cu mult respect
Pavel SPÎNU, președintele raionului Criuleni

 
Alte Mesaje de felicitare

Publicat la: 22.04.2022   
Publicat la: 07.03.2022   
Publicat la: 13.08.2021   
Publicat la: 28.06.2021   

1 - 20 din 74
Ultimele noutăţi
30.06.2022
Vizită de lucru
Recomandări

Utile