Meniul paginii
Prima pagină  »  Mesaje de felicitare
Mesaje de felicitare
Stimați străjeri ai ordinii publice.
Publicat la: 18.12.2020   

Cu ocazia zilei Poliției Naționale, în numele Consiliului raional Criuleni și al meu personal, Vă adresez sincere felicitări și mulțumiri pentru munca plină de sacrificii și abnegație pe care o desfășurați în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică pentru liniștea cetățenilor.
  Consecvența în anihilarea criminalității, curmarea oricăror manifestări vicioase în societate, faptele bune, grija față de cei din jur, devotamentul, curajul și dibăcia sunt laturi frumoase al serviciului Dumneavoastră pe paradigma căruia nu în zadar se înscrie  scutul de ocrotire, apărare ,sprijin și protecție.
  Exprimăm ferma convingere că acestea și alte nobile calități care vă caracterizează, vă vor călăuzi mereu în activitatea cotidiană. De ziua acestei însemnate sărbători profesionale, Vă adresăm cu mândrie cele mai cordiale felicitări și sincere urări de bine.
  Vă dorim sănătate , fericire în viața profesională, prosperitate. Să aveți putere de muncă pentru a răspunde cu promptitudine și maximă eficiență în orice situații.

Cu deosebit respect,
Pavel SPÎNU
Președintele raionului Criuleni.

 
Alte Mesaje de felicitare

Publicat la: 22.04.2022   
Publicat la: 07.03.2022   
Publicat la: 13.08.2021   
Publicat la: 28.06.2021   

1 - 20 din 74
Ultimele noutăţi
30.06.2022
Vizită de lucru
Recomandări

Utile