Prima pagină  »  Anunţuri
Anunţuri
Până la 1,000,000 MDL: USAID/APM acordă granturi pentru activități inovatoare de comercializare și promovare a exportului
Publicat la: 05.08.2020   

PÂNĂ LA 1 000 000 MDL
 25 AUG 20

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (USAID/APM) acordă granturi pentru sprijinirea activităților inovatoare de comercializare și promovare a exportului fructelor și strugurilor de masă în stare proaspătă către UE sau alte piețe netradiționale pentru sectorul horticol al Moldovei.

Activități care vor fi finanțate în cadrul acestui apel, dar care nu se limitează la ele, sunt:

- Organizarea misiunilor comerciale sau altor evenimente de stabilire a contactelor cu importatori și distribuitori din piețele-țintă;
- Participarea la expoziții specializate internaționale, relevante piețelor-țintă identificate;
- Angajarea reprezentaților (agenților) de vânzări pe o piață strategică;
- Dezvoltarea elementelor de comunicare strategică, precum pagini internet, broșuri, prezentări, cataloage, imagini și spoturi video și plasarea lor în mijloace de comunicare relevante pentru piața-țintă, precum reviste specializate sau portaluri internet;
- Dezvoltarea/ajustarea ambalajului la cerințele specifice ale cumpărătorilor;
- Organizarea campaniilor de promovare generică sau individualizată a fructelor și strugurilor moldovenești pe piețele-țintă, inclusiv în parteneriat cu rețelele comerciale și comercianții online;
- Organizarea campaniilor de promovare a fructelor și strugurilor moldovenești în cooperare cu alte activități economice, precum vinurile și turismul, pentru a obține efecte de sinergie pentru imaginea sectorului;
- Activități de informare a entităților din întreg lanțul valoric – producători, consolidatori, exportatori – privind cerințele și oportunitățile pe piețele-țintă.
- Activități de promovare a consumului de fructe și struguri pe piața locală, în special în rândurile tinerilor (ca derogare de la obiectivul apelului, în limita de 20% a contribuției solicitate de la Proiectul APM).

Granturile pot fi solicitate de organizațiile cu funcții de facilitare și promovare a exporturilor, precum și tuturor entităților care activează în lanțurile valorice ale fructelor și strugurilor de masă, inclusiv producătorii, consolidatorii, exportatorii și asociațiile lor.

Proiectul USAID/APM anticipează acordarea de 3-4 granturi în valoarea totală de 1,700,000 MDL în cadrul acestei activități, în care beneficiarii selectați vor primi sume individuale între 300,000 MDL și 1,000,000 MDL. Pentru a demonstra angajamentul față de activitate, este necesară o contribuție din partea solicitantului.

Pentru pachetul complet al aplicației vă invităm să accesați Google Drive.

Sursa: agrobiznes.md

 


Accesări: 59


Alte Anunţuri

Publicat la: 02.09.2020   
Accesări: 52
Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului informează că, în conformitate cu prevederile art. 10 din Legea nr. 438 din 28 decembrie 2006 privind dezvoltarea regională în Republica Moldova și în vederea inițierii unei noi etape de planificare și programare, începând cu data de 10 august 2020, se dă startul unui nou Concurs pentru aplicarea proiectelor și programelor de dezvoltare regională, pentru finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR).
Publicat la: 02.09.2020   
Accesări: 40
Asociația INVENTO este o organizație neguvernamentală, non-profit și apolitică, înființată în anul 2011 în scopul promovării dezvoltării socio-economice și justiției sociale. Organizația contribuie la capacitarea umană prin elaborarea și implementarea unor programe în domeniul: justiției, economiei sociale, educației și bunei guvernări.
Publicat la: 11.08.2020   
Accesări: 414
Publicat la: 11.08.2020   
Accesări: 75
Aparatul Președintelui raionului și subdiviziunile Consiliului raional Criuleni inițiază începând cu data de 11.08.2020 consultarea publică a proiectelor de decizii.
Publicat la: 05.08.2020   
Accesări: 56
Solidarity Fund PL în Moldova, cu suportul Polish Aid, anunță lansarea apelului de propuneri în cadrul Fondului Granturilor Mici 2020, ediția Acces pentru Succes+ (A2S+), direcția de dezvoltare – Consolidarea încrederii dintre comunități și stabilirea relațiilor de cooperare dintre ambele maluri ale Nistrului, drept continuitate a acțiunilor implementate în cadrul proiectului A2S.
Publicat la: 05.08.2020   
Accesări: 59
Proiectul de implicare civică în guvernarea locală „MĂ IMPLIC” anunță concurs de selectare a APL-urilor/grupuri de APL-uri partenere.
Publicat la: 05.08.2020   
Accesări: 26
USAID/APM acordă granturi pentru implementarea planurilor de marketing pentru mierea moldovenească orientate spre crearea valorii și diversificarea canalelor de distribuție
Publicat la: 28.07.2020   
Accesări: 63
Situația epidemiologică a infectiei cu Coronavirusul de tip nou COVID-19 în republică, cât si în raion, ramâne una complicată.
Publicat la: 17.07.2020   
Accesări: 124
Consiliul Raional Criuleni în baza deciziei nr. 4.32 din 05 iunie 2020 inițiază procedura oportun- economic, rentabil de gestionare/administrare/comercializare/parteneriat public privat/locațiune a bunurilor proprietate Consiliului raional Criuleni, și anume:
Publicat la: 23.06.2020   
Accesări: 150

1 - 20 din 209
Ultimele noutăţi
Recomandări

Utile