Prima pagină  »  Anunţuri
Anunţuri
Apel de propuneri în cadrul FGM 2020, ediția Acces pentru Succes+
Publicat la: 05.08.2020   

PÂNĂ LA 200 000 MDL
 24 AUG 20

Solidarity Fund PL în Moldova, cu suportul Polish Aid, anunță lansarea apelului de propuneri în cadrul Fondului Granturilor Mici 2020, ediția Acces pentru Succes+ (A2S+), direcția de dezvoltare – Consolidarea încrederii dintre comunități și stabilirea relațiilor de cooperare dintre ambele maluri ale Nistrului, drept continuitate a acțiunilor implementate în cadrul proiectului A2S.

A2S+ are drept scop susținerea partenerilor locali de pe ambele maluri ale Nistrului pentru consolidarea cooperării și încrederii, prin asigurarea sustenabilității parteneriatelor create și dezvoltate în cadrul proiectului A2S, pentru dezvoltarea locală.

Bugetul total al apelului de propuneri a Ediției A2S+ este de 450 000, 00 MDL.

Obiectivul general este consolidarea parteneriatelor stabilite în cadrul proiectului A2S prin implementarea inițiativelor comune pentru dezvoltarea locală și îmbunătățirea nivelului de trai al populației din comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului.

Sunt eligibile să participe Parteneriatele constituite din minim 2 reprezentanți ai comunităților de pe  ambele maluri ale râului Nistru, participanți ai Proiectului A2S.

Criteriile de eligibilitate a Parteneriatelor sunt următoarele:

La Parteneriat trebuie să participe reprezentanții comunităților de pe ambele maluri ale râului Nistru (câte un/mai mulți reprezentanți de pe fiecare mal);
Reprezentanții comunităților, care constituie Parteneriatul, trebuie să fie participanții Proiectului A2S;
Membrii Parteneriatului pot participa doar la un Parteneriat în cadrul apelului de propuneri;
Parteneriatul a depus o singură aplicație.
Aplicațiile sunt depuse online până pe 24 august 2020, ora 17:00.

NOTĂ: Nu este solicitată sau necesară prezentarea aplicației imprimate pe suport de hârtie.

Procedura de aplicare și documentele necesare

Depunerea aplicațiilor în cadrul prezentului apel de propuneri se realizează online completând formularul de cerere. Pentru a completa online acest formular în timp optim, vă recomandăm: 

- Să studiați și să pregătiți răspunsurile, folosind versiunea word a formularului de cerere;

- Să descărcați și să pregătiți în avans anexele, descărcându-le de aici.

Regulile procedurii de aplicare și condițiile formale pot fi studiate aici. Fiecare aplicant va recepționa un e-mail de confirmare a depunerii aplicației și un cod de înregistrare pentru aplicația depusă. Procesul de evaluare va cuprinde trei etape: evaluarea formală, de conținut și aprobarea finală a rezultatelor.

În cazul apariției unor întrebări și/sau neclarități cu privire la apelul de propuneri, Vă rugăm să contactați Coordonatorul de Proiect, Ana Chihai: ana.chihai@solidarityfund.md, 068262297.

Apelul de propuneri este implementat în cadrul Fondului de Granturi Mici, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Polish Aid

 

 


Accesări: 56


Alte Anunţuri

Publicat la: 02.09.2020   
Accesări: 53
Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului informează că, în conformitate cu prevederile art. 10 din Legea nr. 438 din 28 decembrie 2006 privind dezvoltarea regională în Republica Moldova și în vederea inițierii unei noi etape de planificare și programare, începând cu data de 10 august 2020, se dă startul unui nou Concurs pentru aplicarea proiectelor și programelor de dezvoltare regională, pentru finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR).
Publicat la: 02.09.2020   
Accesări: 40
Asociația INVENTO este o organizație neguvernamentală, non-profit și apolitică, înființată în anul 2011 în scopul promovării dezvoltării socio-economice și justiției sociale. Organizația contribuie la capacitarea umană prin elaborarea și implementarea unor programe în domeniul: justiției, economiei sociale, educației și bunei guvernări.
Publicat la: 11.08.2020   
Accesări: 415
Publicat la: 11.08.2020   
Accesări: 76
Aparatul Președintelui raionului și subdiviziunile Consiliului raional Criuleni inițiază începând cu data de 11.08.2020 consultarea publică a proiectelor de decizii.
Publicat la: 05.08.2020   
Accesări: 60
Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (USAID/APM) acordă granturi pentru sprijinirea activităților inovatoare de comercializare și promovare a exportului fructelor și strugurilor de masă în stare proaspătă către UE sau alte piețe netradiționale pentru sectorul horticol al Moldovei
Publicat la: 05.08.2020   
Accesări: 59
Proiectul de implicare civică în guvernarea locală „MĂ IMPLIC” anunță concurs de selectare a APL-urilor/grupuri de APL-uri partenere.
Publicat la: 05.08.2020   
Accesări: 26
USAID/APM acordă granturi pentru implementarea planurilor de marketing pentru mierea moldovenească orientate spre crearea valorii și diversificarea canalelor de distribuție
Publicat la: 28.07.2020   
Accesări: 63
Situația epidemiologică a infectiei cu Coronavirusul de tip nou COVID-19 în republică, cât si în raion, ramâne una complicată.
Publicat la: 17.07.2020   
Accesări: 124
Consiliul Raional Criuleni în baza deciziei nr. 4.32 din 05 iunie 2020 inițiază procedura oportun- economic, rentabil de gestionare/administrare/comercializare/parteneriat public privat/locațiune a bunurilor proprietate Consiliului raional Criuleni, și anume:
Publicat la: 23.06.2020   
Accesări: 150

1 - 20 din 209
Ultimele noutăţi
Recomandări

Utile