Meniul paginii
Prima pagină  »  Noutăți
Noutăți
RECOLTAREA PORUMBULUI PE ULTIMA SUTĂ DE METRI
Publicat la: 02.12.2021   

În primele zile de decembrie al anului curent, fermierii din raionul Criuleni sunt antrenați la recoltarea porumbului mult așteptat. Pe podgorii mai sunt în jur de 600 ha de porumb ce necesită a fi recoltat. Pentru fiecare agricultor recoltarea implică multă muncă, dar și satisfacție. Nu este o excepție și gospodarii întreprinderii agricole ”Spica N Prim” SRL din localitatea Onițcani, r-ul Criuleni, administrator a căreia e d-na Ciornaia Nadejda, un agricultor de performanță și cavalerul ordinului ”Gloria Muncii” d-ul Gheorghița Ion. Ce ne-a frapat cel mai mult, e că în această întreprindere agricolă alături de agricultorul nostru Gheorghița Ion, muncesc cot la cot doi feciori: Andrian și Sergiu Gheorghița. După absolvirea studiilor la Universitățile din Moldova, acești bravi frați, adevărați feciori ai neamului, ca și alți copii al gospodarilor noștri, nu au luat drumurile străinătății, dar au rămas acasă contribuind prin muncă și sacrificiu la prosperarea țării noastre, pentru ce Administrația Publică le aduce un omagiu de recunoștință, stimă și respect. Cunoaștem mai multe familii de agricultori din raion, la care părinții muncesc susținuți de copiii săi. Este o mândrie pentru raion și țară așa familii ca: Cazacu, Sprincean, Gheorghița, Carțin, Sîrbu, Varvariuc, Orescu, Slănină, Stanila, Vrabie, Burca, Cojocaru, Istrati și alții la care copiii muncesc alături de părinții lor. Cu siguranță meșteșugul agricol va fi transmis in mâni de nădejde de la părinți la copii. Tehnologiile performante in agricultură cresc de la an la an, și ele sunt în mare măsură promovate de copiii agricultorilor noștri, ce au îmbrățișat această îndeletnicire.  Aducem sincere mulțumiri înaintașilor din agricultură, ce au altoit dragostea către această meserie, plină de provocări și riscuri, copiilor noștri. Să ne trăiți mulți ani înainte !!!

Chiar acum 
Distribuit pentru: Public
Public
 
 
RECOLTAREA PORUMBULUI PE ULTIMA SUTĂ DE METRI
În primele zile de decembrie al anului curent, fermierii din raionul Criuleni sunt antrenați la recoltarea porumbului mult așteptat. Pe podgorii mai sunt în jur de 600 ha de porumb ce necesită a fi recoltat. Pentru fiecare agricultor recoltarea implică multă muncă, dar și satisfacție. Nu este o excepție și gospodarii întreprinderii agricole ”Spica N Prim” SRL din localitatea Onițcani, r-ul Criuleni, administrator a căreia e d-na Ciornaia Nadejda, un agricultor de performanță și cavalerul ordinului ”Gloria Muncii” d-ul Gheorghița Ion.
Ce ne-a frapat cel mai mult, e că în această întreprindere agricolă alături de agricultorul nostru Gheorghița Ion, muncesc cot la cot doi feciori: Andrian și Sergiu Gheorghița. După absolvirea studiilor la Universitățile din Moldova, acești bravi frați, adevărați feciori ai neamului, ca și alți copii al gospodarilor noștri, nu au luat drumurile străinătății, dar au rămas acasă contribuind prin muncă și sacrificiu la prosperarea țării noastre, pentru ce Administrația Publică le aduce un omagiu de recunoștință, stimă și respect. Cunoaștem mai multe familii de agricultori din raion, la care părinții muncesc susținuți de copiii săi. Este o mândrie pentru raion și țară așa familii ca: Cazacu, Sprincean, Gheorghița, Carțin, Sîrbu, Varvariuc, Orescu, Slănină, Stanila, Vrabie, Burca, Cojocaru, Istrati și alții la care copiii muncesc alături de părinții lor. Cu siguranță meșteșugul agricol va fi transmis in mâni de nădejde de la părinți la copii. Tehnologiile performante in agricultură cresc de la an la an, și ele sunt în mare măsură promovate de copiii agricultorilor noștri, ce au îmbrățișat această îndeletnicire.
Aducem sincere mulțumiri înaintașilor din agricultură, ce au altoit dragostea către această meserie, plină de provocări și riscuri, copiilor noștri. Să ne trăiți mulți ani înainte !!!

 


Ultima redactare: 02.12.2021   
Accesări: 132


Alte Noutăți

Publicat la: 12.01.2022   
Accesări: 48
Publicat la: 11.01.2022   
Accesări: 48
Publicat la: 11.01.2022   
Accesări: 41
Publicat la: 11.01.2022   
Accesări: 27
Publicat la: 10.01.2022   
Accesări: 56
Publicat la: 03.01.2022   
Accesări: 120
Publicat la: 28.12.2021   
Accesări: 93
Publicat la: 24.12.2021   
Accesări: 70
Publicat la: 23.12.2021   
Accesări: 103
Publicat la: 22.12.2021   
Accesări: 82
Publicat la: 21.12.2021   
Accesări: 69
Publicat la: 21.12.2021   
Accesări: 63
Publicat la: 20.12.2021   
Accesări: 66

1 - 20 din 1422
Ultimele noutăţi
Recomandări

Utile